Προϊόντα - Tentomakedoniki.gr

Προϊόντα

 

Σειρά FLEXY by FIM


Η ιταλική FIM διακρίνεται για το κομψό, με καθαρές γραμμές design που χαρακτηρίζει όλα τα προϊόντα της. Όλα κατασκευάζονται στην Ιταλία με αλουμίνιο, ανοξείδωτο ατσάλι, ξύλο κι έχουν εξαίρετη ποιότητα κατασκευής.

Αυτό που ξεχωρίζει για την πρόσθετη λειτουργικότητά του είναι το σύστημα σκίασης FLEXY, που διατίθεται σε 60 παραλλαγές, με διαστάσεις από 250χ183 μέχρι 400χ608 εκ., που μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους και να καλύψουν μεγάλες επιφάνειες.


Δείτε περισσότερα

Εσωτερική & Εξωτερική σκίαση
Υφάσματα σκίασης


Στην ΤΕΝΤΟΜΑΚΕΔΟΝΙΚH KARANTONAS επιλέγουμε κορυφαία προϊόντα για να προσφέρουμε άριστες λύσεις σκίασης. Για κάθε ανοικτό χώρο στο σπίτι, το εξοχικό, το ξενοδοχείο, την επιχείρησή σας, σχεδιάζουμε την ιδανική λύση, δημιουργούμε το σύστημα σκίασης ακριβώς «στα μέτρα σας» και κάνουμε άριστη τοποθέτηση με τα μόνιμα συνεργεία τεχνικών μας. Έτσι, είναι απολύτως βέβαιο ότι θα έχετε το αποτέλεσμα που ονειρεύεστε.

Κι ακόμα, θέτουμε στη διάθεσή σας εκατοντάδες επιλογές για ύφασμα σκίασης, σε εκατοντάδες μοτίβα και σχέδια, αλλά κι αμέτρητους χρωματικούς συνδυασμούς.


Δείτε περισσότερα
 

Έξυπνοι Αυτοματισμοί


Τώρα, οι αυτοματισμοί που τοποθετούμε για μέγιστη άνεση και λειτουργικότητα, προλαβαίνουν το Μέλλον. Εμείς κάνουμε αυτό που γνωρίζουμε άριστα, τοποθετούμε αυτοματισμούς παντού – σε αυλόπορτες, γκαραζόπορτες, πόρτες εισόδου, ρολά, παράθυρα, συστήματα σκίασης/ασφαλείας/φωτισμού. Η SOMFY μεταφέρει τον πλήρη έλεγχο του σπιτιού σας στο κινητό σας τηλέφωνο.


Δείτε περισσότερα

Ψησταριές


Καλύτερα στον κήπο, αλλά η βεράντα και το μπαλκόνι είναι επίσης κατάλληλος χώρος για να τοποθετήσετε μια ψησταριά. Έτσι, θα ψήνετε και θα μαγειρεύετε έξω από την κουζίνα, κοντά στην παρέα σας. Διαθέτουμε μια πλήρη συλλογή από τις κορυφαίες στον κόσμο αμερικάνικες ψησταριές, BBQ και Grill της πασίγνωστης εταιρίας WEBER. Έχουν τεράστια αντοχή, πανέξυπνο σχεδιασμό και ψήνουν τέλεια για να απολαμβάνετε και το ψήσιμο αλλά και το φαγητό με την οικογένεια και τους φίλους σας.


Δείτε περισσότερα
 

Επαγγελματικοί Χώροι
Ξενοδοχεία, Café, Εστίαση


Η Τεχνολογία της Σκιάς αναβαθμίζει εντυπωσιακά κάθε επαγγελματικό χώρο, μετατρέποντας τον σε συγκριτικό πλεονέκτημα της κάθε επιχείρησης. Για ανοικτούς χώρους εστίασης και cafe, υπάρχουν λύσεις εξαιρετικής αισθητικής και πρακτικής αξίας. Η ΤΕΝΤΟΜΑΚΕΔΟΝΙΚH KARANTONAS σχεδιάζει λύσεις ειδικά για κάθε χώρο, αξιοποιώντας κάθε εκατοστό του χώρου και προσθέτοντας λειτουργικότητα.
Ποιοτικά υλικά, άρτια τεχνολογική ενημέρωση και σύγχρονη αισθητική είναι τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν. Μεγάλη έμφαση δίνουμε πάντα στη τέλεια εφαρμογή, με τα μόνιμα συνεργεία μας να φροντίζουν και την παραμικρή λεπτομέρεια.


Δείτε περισσότερα