Έξυπνοι Αυτοματισμοί - Tentomakedoniki.gr

Έξυπνοι Αυτοματισμοί

Έξυπνοι Αυτοματισμοί


Ποτέ ξανά δεν θα έχετε αγωνία αν κλείσατε τα ρολά φεύγοντας…

Τώρα, οι αυτοματισμοί που τοποθετούμε για μέγιστη άνεση και λειτουργικότητα, προλαβαίνουν το Μέλλον. Εμείς κάνουμε αυτό που γνωρίζουμε άριστα, τοποθετούμε αυτοματισμούς παντού – σε αυλόπορτες, γκαραζόπορτες, πόρτες εισόδου, ρολά, παράθυρα, συστήματα σκίασης/ασφαλείας/φωτισμού. Η SOMFY μεταφέρει τον πλήρη έλεγχο του σπιτιού σας στο κινητό τηλέφωνο ή το tablet σας κι εσείς έχετε άμεση εποπτεία του χώρου και ρυθμίζετε τα πάντα, Όπου κι αν βρίσκεστε, το σπίτι σας βρίσκεται στην άκρη των δακτύλων σας.

 

TaHoma® Premium

Το TaHoma® Premium είναι η συσκευή που σας επιτρέπει να ελέγχετε & να διαχειρίζεστε απομακρυσμένα, τα προϊόντα του σπιτιού σας.

Έχετε πρόσβαση στο περιβάλλον χρήσης χρησιμοποιώντας την αποκλειστική εφαρμογή TaHoma® στα Smartphones, τα tablets και το Apple Watch, ή από Η/Υ στην ιστοσελίδα: www.somfy-connect.com.


Δείτε περισσότερα

Connexoon® Window

Το Connexoon® Window σας επιτρέπει: Να δημιουργήσετε και να αναπαράγετε 4 σενάρια για τον ταυτόχρονo έλεγχο διαφόρων συνδεδεμένων προϊόντων διαχείρισης των ανοιγμάτων του σπιτιού σας και να ενεργοποιήσετε, εάν χρειαστεί, το χρονοδιακόπτη, την προσομοίωση παρουσίας, την προστασία ήλιου ή/και των παραθύρων.


Δείτε περισσότερα