Στέγαστρα αυτοκινήτων - Tentomakedoniki.gr

Σε κάθε περίπτωση, τα στέγαστρα αυτοκινήτου δεν είναι πολυτέλεια. 
Δεν αφήνουν το εσωτερικό του οχήματος να ανεβάσει θερμοκρασίες από τον ήλιο, δίνουν χώρο να ανοίξετε την ομπρέλα όταν βρέχει, κι αποδεικνύονται πολύτιμα αν προκύψει χαλαζόπτωση.

Αν πάτε το καλοκαίρι στη Χαλκιδική, θέλετε στο ξενοδοχείο, το εστιατόριο, το cafe που προτιμάτε να έχει χώρο στη σκιά για να παρκάρετε. Αν είστε επιχειρηματίας στη Χαλκιδική, την Πιερία, την Αλεξανδρούπολη αλλά κι οπουδήποτε αλλού, θέλετε οι πελάτες σας να είναι ευχαριστημένοι γιατί τους προσέχετε.

Στη Θεσσαλονίκη, αλλά και κάθε πόλη, οι εταιρείες χρειάζονται στέγαστρα για τα αυτοκίνητα των στελεχών και των επισκεπτών, τα super markets και τα μεγάλα πολυκαταστήματα για τους πελάτες τους.

Κι εσείς, αν έχετε χώρο πάρκινγκ στον κήπο ή την αυλή, έχετε όλους τους καλούς λόγους να στεγάσετε το αυτοκίνητό σας. Ρωτήστε τους ειδικούς πόση φθορά είναι για το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας η συνεχής έκθεση στο δυνατό ήλιο.

Στη Βόρεια Ελλάδα τα στέγαστρα αυτοκινήτων είναι πιο χρήσιμα από όσο στην υπόλοιπη Ελλάδα. Γιατί το καλοκαίρι ο ήλιος καίει, αλλά και το χειμώνα οι βροχές είναι πιο συχνές. Και στη βροχή, το στέγαστρο είναι πολύ σημαντικό - ποιος θέλει να πάει για φαγητό ή σε ένα επαγγελματικό ραντεβού μουσκεμένος από τη βροχή ?!