Κάθετη τέντα για παράθυρα markilux 893 - Tentomakedoniki.gr
κάθετη τριγωνική τέντα για παράθυρα markilux 893

Θόλοι, πολυεδρικές γυάλινες υπερκατασκευές, τριγωνικά παράθυρα και υπέρθυρα έχουν την ιδιαίτερη ομορφιά τους. Έχουν και ιδανική σκίαση με το τριγωνικό σύστημα σκίασης markilux 893. Τοποθετούνται κάθετα, οριζόντια ή διαγώνια, εσωτερικά ή εξωτερικά, κλείνουν σε κασέτα, στερεώνονται πανεύκολα με κλιπς κι εξασφαλίζουν τέλειο τέντωμα του υφάσματος.

Το τριγωνικό σύστημα σκίασης markilux 893 είναι το ιδανικό για τριγωνικά παράθυρα και γυάλινες επιφάνειες – δεν έχει σημασία εάν θα εγκατασταθεί κάθετα εξωτερικά ή ως σκίαση φεγγίτη εσωτερικά. Η μοναδικότητά του ολοκληρώνεται με τη νέα τεχνολογία που διατηρεί πάντα τεντωμένο το κάλυμμα. Η ελκυστική στρογγυλή κασέτα κατασκευασμένη από αλουμίνιο διέλασης, είναι βαμμένη με ηλεκτροστατική βαφή πούδρας και όταν το κάλυμμα αποσύρεται, προστατεύεται από τις ατμοσφαιρικές επιρροές από την κασέτα που το περικλείει πλήρως. Το κάλυμμα οδηγείται κατά μήκος των δυνατών, πλευρικών οδηγών αλουμινίου. Ένα ειδικό σύστημα τεντώματος με συνδυασμό ελαστικού και kevlar ιμάντα παρέχει ιδανικό τέντωμα στο κάλυμμα όταν το σύστημα είναι σε πλήρη επέκταση. Όλα τα μέρη απαιτούν ελάχιστη συντήρηση και είναι προστατευμένα κατά της διάβρωσης.

Το τριγωνικό σύστημα σκίασης markilux 893 είναι made-to-measure, με μέγιστο πλάτος 4 μ. και μέγιστο άνοιγμα 5 μ. Μπορεί να τοποθετηθεί κάθετα, οριζόντια ή υπό γωνία.

Η κομψή, στρογγυλή κασέτα στερεώνεται εύκολα στις βάσεις της, χάρη στο πατενταρισμένο σύστημα τοποθέτησης με κλιπ, κι είναι ιδιαίτερα σταθερή. Το κουτί αλουμινίου της κασέτας είναι πλήρως κλειστό και προστατεύει το ύφασμα σκίασης από την σκόνη από τις καιρικές συνθήκες.