Πέργκολα markilux 110 - Tentomakedoniki.gr

Κομψή ατμόσφαιρα στους εξωτερικούς σας χώρους. Όπως το εσωτερικό της οικίας σας, έτσι και ο υπαίθριος χώρος διαβίωσης θα πρέπει να αποτελεί και αυτός μια όαση. Μια όμορφα σχεδιασμένη βεράντα ή ένας κήπος όχι μόνο προσελκύουν την προσοχή, αλλά χρησιμεύουν επίσης ως ένα μέρος για αναψυχή και χαλάρωση.

Λιγότερα και κομψότερα μεταλλικά μέρη αλλά με υψηλή αξία χρησιμότητας ήταν η ιδέα εκκίνησης για την κατασκευή.

Το ίδιο δεν ισχύει μόνο στον ιδιωτικό τομέα, αλλά και για τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια όταν οι επισκέπτες θέλουν να απολαύσουν την παραμονή τους σε έναν χώρο που τους προσφέρει όλα το κομφόρ και σε καμία περίπτωση δεν είναι αναγκαίοι πλέον συμβίβασμοί στην ατμόσφαιρα και το design. Κομψός σκελετός αλλά με μεγάλη σταθερότητα και υπέροχα, χρηστικά υφάσματα τα οποία θα χαρίσουν φυσικότητα, χρώμα, κομψότητα και θα συμπληρώσουν ή θα αναδείξουν ακόμα περισσότερο το περιβάλλον του εξωτερικού χώρου.

Τα προφίλ της κασέτας markilux 8800, οι οδηγοί και το αντίβαρο έχουν σχεδιαστεί μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια για μια κομψή, αλλά ευρύχωρη σκίαση στη βεράντα σας.

Η markilux pergola 110 είναι ένα σύστημα σκίασης με πλαϊνούς οδηγούς στηριζόμενους πάνω σε κομψές κολώνες για κάλυψη μεγάλων επιφανειών.

Διαθέτει επιπρόσθετα μια κινούμενη κολώνα όταν το ύψος τοποθέτησης δεν είναι αρκετό ώστε να δημιουργηθεί η απαραίτητη κλίση για την απορροή υδάτων. Σε περίπτωση βροχής μπορείτε να κατεβάσετε με το ειδικό χερούλι πολύ γρήγορα τη κινούμενη κολώνα.

Η markilux pergola προσφέρει μεγάλα κατεβάσματα για άνετη σκίαση με μεγάλη σταθερότητα ανέμου (κατηγορία αντίστασης κατά του ανέμου 3)

Πέργκολα markilux 110
5.0

Σύνοψη

Η markilux pergola 110 είναι ένα σύστημα σκίασης με πλαϊνούς οδηγούς στηριζόμενους πάνω σε κομψές κολώνες για κάλυψη μεγάλων επιφανειών.

Sending
User Rating 5 (2 votes)