Πέργκολα markilux 210/210 tracfix - Tentomakedoniki.gr

Κομψή και επιπλέον ανθεκτική προστασία από τον ήλιο και τον καιρό για μεγάλες επιφάνειες.

Η τάση για κομψή ατμόσφαιρα σε εξωτερικούς χώρους, που έχει επικρατήσει τα τελευταία χρόνια, δημιουργεί την ανάγκη για υψηλής αισθητικής πέργκολα, τέντα κι έπιπλα κήπου. Η αισθητική ενός χώρου στο εσωτερικό και το εξωτερικό τείνουν να ισορροπήσουν. Όποιος επιθυμεί να περνά το χρόνο του σε ένα καλαίσθητο περιβάλλον, μεταφέρει αυτή την απαίτηση και στον κήπο του.

Ενα όμορφα διακοσμημένο αίθριο ή πέργκολα δεν προσελκύουν μόνο ματιές, αλλά χρησιμεύουν επίσης ως ένα μέρος για να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε. Ο μινιμαλιστικός σκελετός με υψηλή χρησιμότητα ήταν ο στόχος των σχεδιαστών για τη δημιουργία της markilux pergola. Αυτό ισχύει τόσο για ιδιωτική χρήση αλλά και για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου και του εστιατορίου όπου θέλουν να απολαύσουν ποιοτικό χρόνο.

Η markilux pergola προσφέρει μεγάλα κατεβάσματα για άνετη σκίαση με μεγάλη σταθερότητα ανέμου (κατηγορία αντίστασης κατά του ανέμου 3)

Πέργκολα markilux 210/210 tracfix
5.0

Σύνοψη

Η markilux pergola 210 προσφέρει μεγάλα κατεβάσματα για άνετη σκίαση με μεγάλη σταθερότητα ανέμου (κατηγορία αντίστασης κατά του ανέμου 3).

Sending
User Rating 0 (0 votes)