Τέντα markilux 970 - Tentomakedoniki.gr


Πρωτότυπο, εντυπωσιακό και λειτουργικό, το σύστημα σκίασης markilux 970 τραβά όλα τα βλέμματα θαυμασμού στη βεράντα ή το μπαλκόνι σας. Συνδυάζει το λιτό design με καθαρές γραμμές και την τεχνολογία αιχμής. Κι ακόμα, έχει την ποιότητα και τη λειτουργικότητα που περιμένετε από τη markilux. Επιλέγοντας χρωματικό συνδυασμό και προσθέτοντας φωτισμό LED, θα κάνετε το αίθριο σας χώρο υψηλής αισθητικής.

Το σύστημα σκίασης markilux 970 είναι μόνο μια κομψή κασέτα με ύψος 140 mm και 260 mm βάθος, κι όταν ξεδιπλώνονται οι βραχίονες γίνεται “οροφή” για τις καλύτερες στιγμές σας στο σπίτι. Οι στιβαροί βραχίονες διαθέτουν έναν ειδικό, βιονικό ιμάντα από hightech ίνες, εξελιγμένο από την markilux για βέλτιστη μετάδοση δυνάμεων. Ανοίγουν απαλά και σχεδόν αθόρυβα, η επιφάνεια σκίασης απλώνεται αρχικά οριζόντια και στη συνέχεια ο μηχανισμός βύθισης χαμηλώνει το σύστημα στην καθορισμένη κλίση μεταξύ 5° και 30°.

Η κασέτα είναι διαθέσιμη σε 6 ελκυστικά standard και lounge χρώματα, το πάνελ σε 6+6 χρώματα, που συνδυάζονται με περισσότερους από 250 κωδικούς ιδιαίτερα ανθεκτικών υφασμάτων. Προαιρετικά το σύστημα μπορεί να βαφτεί σε κάποιο άλλο ειδικό RAL χρώμα.

Η markilux 970 μπορεί να τοποθετηθεί στον τοίχο, την οροφή ή σε δοκάρι στέγης, σε πλάτος 500 cm διαθέτει μέγιστη προβολή 300 cm.

Το σύστημα σκίασης markilux 970 λειτουργεί με χερούλι από ανοξείδωτο ατσάλι. Προαιρετικά, εφοδιάζεται με μοτέρ και τηλεχειριστήριο, έξυπνους αισθητήρες φωτός και αέρα που ενεργοποιούν αυτόματα το σύστημα.

Τα markilux LED spots εντάσσονται διακριτικά στη καθαρή γραμμή της markilux 970 και φωτίζουν καλαίσθητα το αγαπημένο σας σημείο κάτω από το σύστημα.

markilux 970
5.0

Σύνοψη

Το σύστημα σκίασης markilux 970 είναι μόνο μια κομψή κασέτα με ύψος 140 mm και 260 mm βάθος, κι όταν ξεδιπλώνονται οι βραχίονες γίνεται “οροφή” για τις καλύτερες στιγμές σας στο σπίτι. Οι στιβαροί βραχίονες διαθέτουν έναν ειδικό, βιονικό ιμάντα από hightech ίνες, εξελιγμένο από την markilux για βέλτιστη μετάδοση δυνάμεων.

Sending
User Rating 5 (1 vote)