Τέντα markilux MX-3 - Tentomakedoniki.gr

Με απαλές καμπύλες και καθαρές γραμμές, το σύστημα τέντας markilux MX-3 δείχνει υπέροχο ακόμα κι όταν είναι κλειστό. Όταν ανοίγει η τέντα, αποκαλύπτει ένα εντυπωσιακά ωραίο ύφασμα σκίασης που ταιριάζει με όποιον χρωματισμό έχει επιλεγεί για τα δομικά στοιχεία, μιας κι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του συστήματος είναι οι ιδιαίτερες χρωματικές επιλογές. Τα επτά standard χρώματα για το σκελετό συνδυάζονται με επιπλέον δέκα έντονα ή απαλά χρώματα για το πάνελ, ενώ όλο το σύστημα μπορεί να βαφτεί σε ενιαίο standard χρώμα ή σε ειδικό RAL χωρίς διχρωμία. Έτσι, η τέντα σας μπορεί να αποτελεί μια εντελώς προσωπική επιλογή, να ενσωματωθεί αρμονικά στη συνολική αισθητική ή να αποτελεί μια εντυπωσιακή χρωματική παρέμβαση.

Η τέντα markilux MX-3 παρουσιάζει την προηγμένη τεχνολογία στις καλύτερες στιγμές της με τον πρόσθετο εξοπλισμό διαθέσιμο για κάθε τέντα markilux. Ο μηχανισμός ανοίγει και κλείνει το σύστημα πολύ απαλά. Η λειτουργία γίνεται είτε χειροκίνητα είτε με τηλεχειριζόμενο μοτέρ, ενώ το σύστημα μπορεί να συμπεριληφθεί στο ενιαίο σύστημα αυτοματισμών του κτιρίου. Ακόμα, η τέντα markilux MX-3 προσφέρει πολλές επιλογές φωτισμού. LED-Line ή LED-Spots τοποθετούνται κάτω από το σύστημα φωτίζοντας τόσο κάτω από την κασέτα όσο και την πρόσοψη με μια ταινία ή σποτ LED. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα εξοπλισμού με ενσωματωμένα θερμαντικά σώματα κι αισθητήρες καιρικών συνθηκών.

Εφαρμογές για την τέντα markilux MX-3

Αν και προορίζεται για πιο μικρούς χώρους, το σύστημα τέντας MX-3 έχει μέγιστες διαστάσεις 6 μ. πλάτος και 3 μ. βάθος δημιουργώντας μια υπέροχη σκιά. Η κασέτα έχει ελάχιστες διαστάσεις, μόλις 12 εκατοστά Ύψος Χ 23 εκατοστά Βάθος. Οι βάσεις τοίχου ή οροφής γίνονται αόρατες χάρις στα καλύμματα, σε ταιριαστούς χρωματισμούς.

Το σύστημα τέντας MX-3 είναι τεχνολογικά προηγμένο, έχει εντυπωσιακές καμπύλες και οι απεριόριστες χρωματικές του παραλλαγές του εξασφαλίζουν μια κεντρική θέση στο σπίτι σας και σε όλες τις καλοκαιρινές σας φωτογραφίες.

Τέντα markilux mx3
5.0

Σύνοψη

Αν και προορίζεται για πιο μικρούς χώρους, το σύστημα τέντας MX-3 έχει μέγιστες διαστάσεις 6 μ. πλάτος και 3 μ. βάθος δημιουργώντας μια υπέροχη σκιά. Η κασέτα έχει ελάχιστες διαστάσεις, μόλις 12 εκατοστά Ύψος Χ 23 εκατοστά Βάθος.

Sending
User Rating 5 (3 votes)