Τέντα Για Πέργκολα markilux 8800 - Tentomakedoniki.gr

Στρογγυλό, τετράγωνο, λειτουργικό σύστημα σκίασης, βραβευμένο με το iF product design award.

Το σύστημα κάλυψης αιθρίου / πέργκολας σε ένα διαχρονικό, μοντέρνο σχεδιασμό.

Η στρογγυλή κασέτα και οι τετράγωνοι οδηγοί εναρμονίζονται τέλεια όχι μόνο μεταξύ τους αλλά και με το σχήμα του αιθρίου ή της πέργκολας που θα στηριχθούν. Όταν επεκταθεί πλήρως, το στρογγυλεμένο εμπρόσθιο προφίλ ευθυγραμμίζεται με τους οδηγούς.

Λόγω της ιδιαίτερα στιβαρής κατασκευής, το αίθριο ή η πέργκολα μέχρι 36 τ.μ. μπορούν να καλυφθούν από μία μονάδα με το ίδιο κάλυμμα. Πατενταρισμένες βάσεις στήριξης με κλιπ εξασφαλίζουν απλή, γρήγορη και χωρίς προβλήματα εγκατάσταση.

Το σύστημα tracfix εξασφαλίζει ασφαλή κι εύκολη πλευρική καθοδήγηση του υφάσματος και όμορφη εμφάνιση όταν το σύστημα είναι κλειστό, χωρίς το ενοχλητικό χάσμα μεταξύ του καλύμματος και των οδηγών.

Το σύστημα είναι προσυναρμολογημένο για γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση. Κατασκευαστικά μέρη ανθεκτικά στη διάβρωση, απαιτούν ελάχιστη συντήρηση. Η στρογγυλή κασέτα και οι τετράγωνοι οδηγοί συνδυάζονται αρμονικά και ταιριάζουν απόλυτα με τα προφίλ του αιθρίου ή της πέργκολας. Το στρογγυλεμένο εμπρόσθιο προφίλ εκτείνεται και δίνει την εντύπωση μιας οπτικής ενότητας με τους οδηγούς.

Για ακόμα μεγαλύτερη σταθερότητα στον άνεμο, η markilux 8800 διατίθεται και με σύστημα zip. Το ύφασμα βρίσκεται σταθεροποιημένο μέσα στον οδηγό, καθιστώντας το λιγότερο ευαίσθητo στον αέρα, ενώ καταργούνται τα κενά μεταξύ των οδηγών και του υφάσματος. Βελτιστοποιημένα αμορτισέρ λειτουργούν ανεξάρτητα και εξασφαλίζουν το τέντωμα του υφάσματος.

Διαστάσεις

Λόγω της στιβαρής κατασκευής του συστήματος καλύπτονται επιφάνειες μέχρι και 36 τ.μ. με ένα μόνο σύστημα και ένα ύφασμα. Το μέγιστο άνοιγμα είναι 700 εκ. Επιπλέον, το σύστημα είναι εξοπλισμένο με πατενταρισμένο κλιπ στους οδηγούς για γρήγορη, και χωρίς προβλήματα εγκατάσταση.

Τέντα Για Πέργκολα markilux 8800
5.0

Σύνοψη

Το σύστημα είναι προσυναρμολογημένο για γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση. Κατασκευαστικά μέρη ανθεκτικά στη διάβρωση, απαιτούν ελάχιστη συντήρηση.

Sending
User Rating 2.75 (4 votes)