Εταιρεία - Tentomakedoniki.gr
parallax background

Αξιοποιούμε την Τεχνολογία της Σκιάς
για το σπίτι ή την επιχείρησή σας

 • Νικόλας Κεραμάρης
  Ένα μεγάλο ξενοδοχείο, ένα cafe που πρέπει να εκμεταλλευτεί κάθε εκατοστό του χώρου, ένα καταπληκτικό εξοχικό, ένα μπαλκόνι διαμερίσματος…. Παντού κάνουμε τέλεια τη δουλειά μας και δημιουργούμε χώρο για να απολαμβάνετε ευτυχισμένες στιγμές.
  Νικόλας Κεραμάρης
  Creative Director
 • Ανδρέας Μπαλοδήμος
  Το νέο σήμα είναι όμορφο, κομψό, μοντέρνο, προβάλλει όλες μας τις αξίες κι αναδεικνύει την εταιρική μας φιλοσοφία. Νοιαζόμαστε να είναι ο δικός σας χώρος ξεχωριστός, λειτουργικός, υπέροχος με το κατάλληλο σύστημα σκίασης.
  Ανδρέας Μπαλοδήμος
  Υπεύθυνος διαφήμισης
 • Γιώργος Νικολακόπουλος
  Η έκθεσή μας είναι μεγάλη, πλήρης και πανεύκολη στην πρόσβαση. Οι άνθρωποί μας νοιάζονται, προτείνουν, εξηγούν, δεν προωθούν συγκεκριμένα προϊόντα και σέβονται την επιθυμία σας να κάνετε την ιδανική επιλογή για το χώρο και τις ανάγκες σας.
  Γιώργος Νικολακόπουλος
  Υπεύθυνος έκθεσης
 • Αλέξανδρος Μπόλης
  Η μεγαλύτερη εγγύηση άριστης εξυπηρέτησης και το μεγάλο πλεονέκτημα για όσους μας προτιμήσουν είναι το καλό μας όνομα. Γιατί μας δίνει κίνητρο και μας δεσμεύει να κάνουμε το καλύτερο, σε κάθε συνεργασία. Έτσι, εμείς δικαιώνουμε τη φήμη μας κι εσείς απολαμβάνετε εξαιρετική συνολική εξυπηρέτηση.
  Αλέξανδρος Μπόλης
  HR manager
 • Δημήτρης Κουκάκης
  Είμαστε μάλλον η κορυφαία εταιρεία σκίασης στη Βόρεια Ελλάδα. Μετρήστε χρόνια εμπειρίας, διεθνείς συνεργασίες, εγκατεστημένα συστήματα… Υπολογίστε επίσης τις ώρες επιμόρφωσης, τις λεπτομέρειες που προσέχουμε για άριστη εφαρμογή και τους ευχαριστημένους πελάτες μας που είναι … Όλοι !
  Δημήτρης Κουκάκης
  Client Service

Είμαστε η εταιρεία που αξίζετε


Η ΤΕΝΤΟΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΚΑΡΑΝΤΩΝΑΣ είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες, που ασχολείται αποκλειστικά με τη σκίαση, με 60 χρόνια ιστορία στην πρωτοπορία. Είναι η αξιόπιστη επιλογή για Σκίαση, Προστασία κι Αυτοματισμούς για κάθε χώρο στο σπίτι, το εξοχικό, το ξενοδοχείο, την επιχείρηση, παντού στη Βόρεια Ελλάδα.

Αξιοποιούμε την Τεχνολογία της Σκιάς, σχεδιάζουμε την ιδανική λύση, δημιουργούμε το σύστημα σκίασης ακριβώς «στα μέτρα σας» και κάνουμε άριστη τοποθέτηση με τα μόνιμα συνεργεία τεχνικών μας. Έτσι, προσθέτουμε χώρο στη ζωή σας, προσθέτουμε αξία στο χώρο σας και δημιουργούμε συνθήκες απόλαυσης.

Ποιοτικά υλικά, άρτια τεχνολογική ενημέρωση και σύγχρονη αισθητική είναι τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν. Αξιοποιούμε τις συνεργασίες με τους κορυφαίους οίκους στον κόσμο, ενημερωνόμαστε συνεχώς για τις εξελίξεις, ανανεώνουμε την γκάμα των προϊόντων μας. Έτσι, μπορούμε να δεσμευτούμε για την άριστη συνολική εξυπηρέτηση που προσφέρουμε.

 
 
shadelab logo

Με ιταλική άποψη στη σκίαση

Γνήσιος εκφραστής του ιταλικού design, η SHADELAB προσθέτει εμφάνιση και στυλ στο χώρο σας. Σχεδιάζει τεχνολογικά προηγμένα αλλά απλά στη χρήση κι εντυπωσιακά στην εμφάνιση συστήματα σκίασης. Η SHADELAB έχει μια μεγάλη γκάμα προτάσεων σκίασης, που κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου στην Ιταλία με διεθνή πιστοποίηση ποιότητας. Η ΤΕΝΤΟΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΚΑΡΑΝΤΩΝΑΣ έχει απευθείας συνεργασία με την ιταλική εταιρεία και διαθέτει επιλεγμένα συστήματα, που ταιριάζουν σε κάθε χώρο.
suntech logo

Πέργκολες που ξεχωρίζουν

Η SUNTECH χτίζει το καλό της όνομα δημιουργώντας πέργκολες και συστήματα σκίασης σε μεγάλη ποικιλία, για κάθε χρήση. Επενδύει στη δυναμική ανάπτυξη και έχει ισχυρή παρουσία σε πολλές χώρες του κόσμου. Στις τεράστιες εγκαταστάσεις της ενσωματώνει την προηγμένη τεχνολογία σε προϊόντα ποιότητας, δίνοντας έμφαση στην εμφάνιση και το συνολικό αισθητικό αποτέλεσμα. Η ΤΕΝΤΟΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΚΑΡΑΝΤΩΝΑΣ έχει σταθερή συνεργασία με την SUNTECH κι έτσι έχει αμέτρητες προτάσεις για σκίαση με πέργκολα.
weber logo

Αμερικάνικη πρωτοπορία και ποιότητα

Η ΤΕΝΤΟΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΚΑΡΑΝΤΩΝΑΣ έχει τις καλύτερες λύσεις για κάθε είδους μαγειρέματα έξω από το σπίτι, με πλήρη σειρά προϊόντων της πασίγνωστης WEBER - ψησταριές υπαίθριου χώρου, για ψήσιμο, μαγείρεμα, κάπνισμα και φούρνισμα. Η WEBER-STEPHEN είναι η αξιολογότερη εταιρεία στο χώρο της στις ΗΠΑ και τα προϊόντα της θεωρούνται κορυφαία σε όλο τον πλανήτη. Με έδρα το Σικάγο, παράγει μια μεγάλη ποικιλία κάθε είδους ψησταριές, ηλεκτρικές, αερίου και κάρβουνου.
shade design logo

Η νέα προσέγγιση στη σκίαση

Η SHADESIGN είναι το νέο όνομα στο χώρο της σκίασης από την Αυστρία. Σχεδιάζει στοχευμένα προϊόντα, δημιουργώντας έτσι πρωτότυπες λύσεις για σκίαση σε χώρους με ιδιαίτερες προδιαγραφές. Όπως αποκαλύπτει το όνομά της, συνδυάζει το έξυπνο design με τη λειτουργική σκίαση και το αισθητικά άρτιο αποτέλεσμα. Κι ακόμα, δίνει έμφαση στην πιο ελαφριά κατασκευή πετυχαίνοντας εξαιρετικά αποτελέσματα σκίασης με χαμηλότερο κόστος.