Αξιοποιούμε την Τεχνολογία της Σκιάς για το σπίτι ή την επιχείρησή σας

Tentomakedoniki Karantonas

Τέντες - Πέργκολες - Συστήματα Σκίασης

Περισσότερα από 60 χρόνια, η ΤΕΝΤΟΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ KARANTONAS είναι αφοσιωμένη στη σκίαση. Από τη πρώτη ημέρα και πάντα, διαθέτουμε τέντες και πέργκολες κάθε είδους που προσθέτουν Αξία σε κάθε ανοικτό χώρο στο σπίτι, το εξοχικό, το ξενοδοχείο, την επιχείρησή σας. Αξιοποιούμε την προηγμένη Τεχνολογία της Σκιάς, είμαστε ο επίσημος συνεργάτης της #1 στη σκίαση γερμανικής markilux στη Βόρεια Ελλάδα, είμαστε somfy experts, έχουμε προνομιακή συνεργασία με τις κορυφαίες εταιρείες.

Ιστορία Άριστης Εξυπηρέτησης
Η ΤΕΝΤΟΜΑΚΕΔΟΝΙΚH KARANTONAS προσθέτει Χώρο στη Ζωή σας. Προσθέτει Αξία στο Χώρο σας.  Επιλέγουμε κορυφαία προϊόντα για να προσφέρουμε άριστες λύσεις σκίασης με τέντες προηγμένης αισθητικής. Κάνουμε τα πάντα για να απολαμβάνετε τη σκιά και δημιουργούμε συνθήκες απόλαυσης με τέντες στο αγαπημένο σας μέρος, βεράντα, μπαλκόνι, κήπο, εξοχικό. Αξιοποιούμε τις συνεργασίες με τους κορυφαίους οίκους στον κόσμο. Ποιοτικά υλικά και σύγχρονη αισθητική είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις τέντες που προτείνουμε. Η Τεχνολογία της Σκιάς αναβαθμίζει εντυπωσιακά με τέντες κάθε κατοικία, εξοχικό κι επαγγελματικό χώρο.

Η Μία και Καλύτερη Λύση Σκίασης

Η μία και ιδανική λύση σκίασης καθορίζεται από το χώρο και τη δραστηριότητα που φιλοξενεί. Μελετάμε την έκταση και τη διαμόρφωση του χώρου, τον προσανατολισμό και τη ροή του αέρα, τη σχετική θέση που θα έχουν οι τέντες και πέργκολες με το κτίσμα… Αλλά και ποιες ώρες θέλετε να απολαμβάνετε αυτό το χώρο, πόση άνεση, λειτουργικότητα κι ευκολία απαιτείται. Έτσι, η πρότασή μας για τέντες και πέργκολες είναι πάντα έξυπνη, πρακτική, οικονομικά συμβατή. Κι η εγγυημένα άριστη τοποθέτηση με τα μόνιμα συνεργεία τεχνικών μας εξασφαλίζει τέλεια αποτελέσματα. Αυτοματισμοί όλων των τύπων, τηλεχειρισμοί, χρονοδιακόπτες, αισθητήρες βροχής-ήλιου-ανέμου, σποτάκια και μπάρες φωτισμού LED, προσθέτουν λειτουργικότητα κι ευκολία στις τέντες και τις πέργκολες σας. Κάθε φορά, σε κάθε χώρο…

Προσφέρουμε όλες τις ευκολίες

Στείλτε μας με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή μέσω κινητού φωτογραφία και τις βασικές διαστάσεις του χώρου σας. Έτσι, θα είμαστε άριστα προετοιμασμένοι να σας προτείνουμε έξυπνες λύσεις στην πρώτη μας συνάντηση. Κι ακόμα σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να εξοφλήσετε σε ΕΩΣ 36 ΔΟΣΕΙΣ με την πιστωτική σας κάρτα VISA ή MASTERCARD, για να απολαμβάνετε αμέσως τη ζωή σας στο σπίτι.

Έχουμε πολλές διευθύνσεις, shadowed by KARANTONAS

Όπου κι αν πάμε, αφήνουμε πίσω μας χώρους πιο όμορφους, πιο λειτουργικούς, πιο απολαυστικούς για όσους τους χρησιμοποιούν. Ξενοδοχεία, εστιατόρια, café, beach bars, ουζερί, καταστήματα σε εμπορικούς δρόμους, σπίτια κι εξοχικά χρειάζονται τέντες, πέργκολες κι έξυπνες λύσεις σκίασης όπως αυτές που αυτές που σχεδιάζει, προτείνει κι υλοποιεί η ΤΕΝΤΟΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ KARANTONAS. Έχουμε την τεχνογνωσία, το κατάλληλο προϊόν και την απόλυτη εγγύηση άριστης εφαρμογής. Απόδειξη για αυτό είναι το γεγονός ότι παντού στη Βόρεια Ελλάδα και σε γειτονικές χώρες, υπέροχα σπίτια, καταστήματα κι επιχειρήσεις έχουν τέντες και πέργκολες με την υπογραφή μας κι είναι … shadowed by KARANTONAS.

Η ιδανική σκίαση έχει τη δική μας διεύθυνση

Όλες οι τέντες, πέργκολες και λύσεις σκίασης βρίσκονται στο ανανεωμένο, άνετο και πληρέστατο showroom μας, στο16ο χλμ. Θεσσαλονίκης – Περαίας, στη διασταύρωση για αεροδρόμιο

Ενδιαφέρεστε για τεντα;!

Ενδιαφέρεστε για τεντα;!