Τέντες - Πέργκολες - Συστήματα Σκίασης

Τέντες Ανοικτού Τύπου

Τέντα markilux 930

Τέντα markilux 930

Η markilux 930 είναι τέντα ανοικτού τύπου, χωρίς κασέτα, και προορίζεται για τοποθέτηση κάτω από στέγες, όπου δεν απαιτείται πρόσθετη προστασία του υφάσματος και του μηχανισμού. Με χαρακτηριστικά της το υπέροχο design, την προηγμένη τεχνολογία και τη σχεδιαστική καινοτομία, η τέντα markilux 930 έχει διακριθεί με reddot Design Award. Σε κλειστή θέση, το σύστημα έχει συνολικό ύψος μόνο 12,2 εκ. κι αποτελεί ιδανική επιλογή για μπαλκόνια ή για χώρους με μαρκίζα.

tenta markilux 1300

Τέντα markilux 1300

Η τέντα markilux 1300 είναι ανοικτού τύπου, χωρίς κασέτα, κι είναι ιδανική επιλογή όταν η τοποθέτηση πρόκειται να γίνει κάτω από μικρά μπαλκόνια ή στέγες που προεξέχουν. Η διάκριση με Interior Innovation Award επιβεβαιώνει την εξαιρετική προσαρμοστικότητα, την αξεπέραστη αντοχή και την άψογη λειτουργία της τέντας. 

Τέντα markilux 1700

Τέντα markilux 1700 - 1700 Stretch

Η markilux 1700 είναι τέντα ανοικτού τύπου, χωρίς κασέτα, σχεδιασμένη για τοποθέτηση σε τοίχο ή κάτω από οροφή ή γείσο, που έχει τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά με την κλασική markilux 1710. Πρόκειται για “Το Ανοικτό” σύστημα σκίασης, κυριολεκτικά λόγω σχεδίασης αλλά και μεταφορικά μιας κι αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να έχουν το σπίτι τους ανοικτό για να υποδέχεται φίλους και μεγάλες παρέες.