Τέντες - Πέργκολες - Συστήματα Σκίασης

Πρόσθετος Εξοπλισμός

Ενσωματωμένος φωτισμός LED

Ένα σύστημα σκίασης δημιουργεί έναν εξωτερικό χώρο ζωής που μπορείτε να απολαμβάνετε και τη νύχτα, ακόμα και τις μέρες που έχει συννεφιά ή βρέχει.

Όταν το φυσικό φως λιγοστεύει ή λείπει εντελώς, απλά ανάψτε τα φώτα…. Το ίδιο το σύστημα σκίασης είναι εφοδιασμένο με μπάρες και ταινίες LED που εξασφαλίζουν ακριβώς το επίπεδο φωτισμού που θέλετε, ανάλογα με τη διάθεσή σας και τις δραστηριότητές σας. Διακριτικό φωτισμό όταν θέλετε να δειπνήσετε με την ησυχία σας, πλούσιο φωτισμό όταν απολαμβάνετε την παρέα σας ή κάνετε garden party.

Οι μπάρες και ταινίες LED τοποθετούνται παντού, στο πάνελ, την κασέτα, το αντίβαρο, με την καλωδίωση να είναι κρυμμένη μέσα στο σκελετό του συστήματος. Εξασφαλίζουν σωστό φωτισμό και δημιουργούν ένα αισθητικά άρτιο περιβάλλον.

Αισθητήρες Φωτός / Βροχής / Έντασης ανέμου

Αν ευφυία είναι η γρήγορη προσαρμογή σε νέες συνθήκες, τότε είναι πράγματι έξυπνο να εφοδιάσετε το σύστημα σκίασης σας με αισθητήρες φωτός, βροχής κι έντασης ανέμου. Έτσι, το ύφασμα σκίασης απλώνεται ή μαζεύεται, τα φώτα ανάβουν ή σβήνουν, χωρίς να χρειαστεί να κουνήσετε το δακτυλάκι σας.

Απίστευτα κομψοί, διακριτικοί κι εξαιρετικά ακριβείς αισθητήρες ελέγχουν διαρκώς τις συνθήκες κι ενεργοποιούν τα αντίστοιχα συστήματα σύμφωνα με τις προκαθορισμένες από εσάς εντολές. Αποτελούν βασικό στοιχείο για να μεγιστοποιήσετε τη λειτουργικότητα του συστήματος ενώ αποτελούν και παράγοντα προφύλαξης όταν λείπετε από το σπίτι και μια ξαφνική κακοκαιρία μπορεί να επηρεάσει τις τέντες σας.

Σε επαγγελματικές εφαρμογές, η αυτόματη προσαρμογή του συστήματος σκίασης πάντα κολακεύει τους πελάτες κι αναδεικνύει τη διάθεση της επιχείρησης να προσφέρει πάντα το καλύτερο.

Ενσωματωμένο σύστημα θέρμανσης

Η θερμοκρασία σε έναν εξωτερικό χώρο εξαρτάται από την εποχή αλλά και από την τοποθεσία του σπιτιού σας – ακόμα και το καλοκαίρι κάνει ψύχρα όταν βραδιάζει στο βουνό. Κι ακόμα, ένα σύστημα σκίασης δημιουργεί ένα χώρο ζωής που θέλετε να απολαμβάνετε όλες τις εποχές του χρόνου, όλες τις ώρες της ημέρας.

Οι θερμάστρες εξωτερικού χώρου markilux έχουν ήδη δώσει την τέλεια λύση και σε αυτό το ζήτημα. Είναι μικρές σε διαστάσεις, εξαιρετικά κομψές και καλαίσθητες, απίστευτα αποδοτικές, απόλυτα ασφαλείς κι είναι τοποθετημένες διακριτικά στα κατάλληλα σημεία του σκελετού.

Σε επαγγελματικούς χώρους, οι θερμάστρες εξωτερικού χώρου markilux είναι ιδανική λύση – απλά σκεφτείτε την εντύπωση που σας δημιουργούς οι θερμάστρες υγραερίου ανάμεσα στα τραπέζια όταν βγαίνετε για φαγητό ή ποτό.

Σύστημα Πρόσθετης Κάθετης Σκίασης shadeplus

Το shadeplus είναι ένα σύστημα κάθετης σκίασης, ειδικά σχεδιασμένο ώστε να προσαρμόζεται στο αντίβαρο – την μπροστινή οριζόντια μπάρα – ενός συστήματος σκίασης markilux.

Ανάλογα με τον προσανατολισμό του χώρου, το shadeplus είναι απαραίτητο το πρωί ή αργά το απόγευμα, όταν ο ήλιος είναι σχετικά χαμηλά στον ορίζοντα. Σας προσφέρει πρόσθετη σκίαση ώστε να μην σας ενοχλεί το απευθείας έντονο ηλιακό φως, αλλά κι όταν θέλετε να μετριάσετε την ένταση του εξωτερικού φωτισμού κάτω από το σύστημα ή στο εσωτερικό του σπιτιού.

Κι ακόμα, όλες τις ώρες της ημέρας και της νύχτας, σας προστατεύει από τα αδιάκριτα μάτια.
Το shadeplus μπορεί να είναι σταθερό ή ανοιγοκλειόμενο, χειροκίνητο ή τηλεχειριζόμενο, με περισσότερο αδιαφανές ή διάτρητο ύφασμα σκίασης, στο ίδιο χρώμα ή σε συμπληρωματικό του βασικού υφάσματος σκίασης.

Πλήρης τηλεχειρισμός και προγραμματισμός

Τα io Connexoon / Tahoma της SOMFY είναι ολοκληρωμένες εφαρμογές προγραμματισμού και τηλεχειρισμού που προσαρμόζονται ακριβώς στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Σας δίνουν την άμεση εποπτεία και τον πλήρη έλεγχο σε όλα τα συστήματα σκίασης, φωτισμού και θέρμανσης μέσω του κινητού ή του tablet σας. Αλλά και σε κάθε άλλη λειτουργία του σπιτιού ή της επιχείρησής σας, από το άνοιγμα της αυλόπορτας μέχρι την ενεργοποίηση του συστήματος συναγερμού.

Το Connexoon είναι ιδανικό για τον εξοπλισμό σε επιλεγμένες κατηγορίες προϊόντων και για όσους θέλουν να απολαύσουν αμέσως τα πλεονεκτήματα της απομακρυσμένης διαχείρισης.
Το TaHoma είναι ιδανικό για όσους θέλουν να επενδύσουν μακροπρόθεσμα, “χτίζοντας” σταδιακά το έξυπνο σπίτι με νέα προϊόντα τα οποία θα διαχειρίζονται μέσα από μία ενιαία κι ολοκληρωμένη εφαρμογή.