Τέντες - Πέργκολες - Συστήματα Σκίασης

Τέντες Κασετίνα

Τέντες τύπου Κασέτας

Οι τέντες σε κασέτα διπλώνονται εντελώς μέσα σε μία θήκη, την κασέτα, η οποία είναι στερεωμένη σε τοίχο ή προσαρμοσμένη σε πέργκολα. Η κασέτα είναι ένα κομψό κουτί που έχει το ίδιο πλάτος με τις τέντες σας, αλλά πολύ μικρό ύψος και βάθος. Ξεδιπλώνονται χειροκίνητα ή με μοτέρ, ταχύτατα και σχεδόν αθόρυβα, κι είναι άψογα στερεωμένες στους πλαϊνούς οδηγούς ή τους αναδιπλούμενους βραχίονες.

Τέντα markilux MX-2

Τέντα markilux MX-2

Όταν μία τέντα αποδεδειγμένα έχει όλα τα προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά και μάλιστα σε υπερθετικό βαθμό, τότε μπορεί να συστήνεται με τον όρο “Η Κομψή”. Η τέντα markilux MX-2 είναι το νέο μέλος της οικογένειας ΜΧ, αποτελεί ένα πλήρως εξοπλισμένο σύστημα κασέτας και βραβεύτηκε με το “German Design Award” 2022 πριν καν κυκλοφορήσει στην αγορά. 

Τέντα markilux MX-3

Η τέντα ΜΧ-3 είναι κορυφαία επιλογή, που έχει διακριθεί με Iconic Award και German Design Award. Πρόκειται για τη “Γεμάτη Καμπύλες” έκδοση της MX-1, ειδικά σχεδιασμένη για πιο μικρούς χώρους, αίθρια και μπαλκόνια, όπου οι αισθητικές απαιτήσεις είναι ιδιαίτερα υψηλές.

Τέντα markilux 990

Τέντα markilux 990

Η τέντα markilux 990 σχεδιάστηκε από ένα εξειδικευμένο design studio ειδικά για όσους δίνουν προτεραιότητα στην αισθητική του χώρου που θέλουν να σκιάσουν, χωρίς να κάνουν την παραμικρή παραχώρηση στην αντοχή και τη λειτουργικότητα.

Τέντα markilux 970

Τέντα markilux 970

Η τέντα markilux 970 είναι “Η Kαλλίγραμμη” και προσθέτει υψηλή αισθητική στη βεράντα ή το μπαλκόνι σας, χάρη στο λιτό design και τις καθαρές σχεδιαστικές γραμμές της. Η καλαίσθητη πρωτοτυπία της συνδυάζεται με την εντυπωσιακή τεχνολογία αιχμής, την ποιότητα και τη λειτουργικότητα που μόνο η markilux μπορεί να σας εξασφαλίσει. Άλλωστε, η τέντα markilux 970 έχει διακριθεί με German Design Award, iF Design Award, Plus X Award ως Προϊόν της Χρονιάς 2017.

τέντα markilux MX-1

Τέντα markilux MX-1

Τυπικά, η markilux MX-1 είναι μια τέντα-σε-κασέτα, τοποθετείται σε τοίχο κι είναι made-to-measure με μέγιστες διαστάσεις 700 εκ. πλάτος και 437 εκ. προβολή. Όμως, είναι το κορυφαίο σύστημα σκίασης από την κορυφαία στη σκίαση γερμανική markilux, η οριστική απόδειξη ότι “Το Μεγάλο είναι Όμορφο”. Με την πρώτη ματιά, το μόνο που φαίνεται είναι μία κομψή, σχεδόν κυλινδρική κασέτα με συνολικό βάθος 62 εκ., που εφάπτεται στον τοίχο και λειτουργεί ως προστατευτικό υπόστεγο.

tenta markilux 6000

Τέντα markilux 6000

Η τέντα markilux 6000 έχει εντυπωσιακή εμφάνιση και κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά που της εξασφάλισαν τη διάκριση με το reddot design award. Πρόκειται για “Το Ξεχωριστό” σύστημα σκίασης που ενσωματώνει πολλές καινοτομίες και τεχνολογικές πρωτοπορίες, και προσφέρει ατελείωτες επιλογές για χρώματα, ύφασμα σκίασης, διακοσμητικά αξεσουάρ και πρόσθετο εξοπλισμό.

τέντα markilux 5010

Τέντα markilux 5010

Η τέντα markilux 5010 είναι “Πανταχού Παρών” γιατί είναι εύκολη επιλογή όταν τα θέλετε όλα στον standard εξοπλισμό. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα κομψή τέντα-σε-κασέτα,  που αποκτά εντυπωσιακή εμφάνιση με τα διακοσμητικά στοιχεία από χρώμιο. Η σχεδίασή της είναι προσεγμένη ακόμα και στην παραμικρή λεπτομέρεια, έχει εξαιρετική αντοχή κι απεριόριστη λειτουργικότητα. 

Τέντα markilux 3300

Τέντα markilux 3300

Η τέντα markilux 3300 μπορεί να τοποθετηθεί σε τοίχο αλλά και μέσα σε μια εσοχή, κι όταν η τέντα αναδιπλώνεται τότε το σύστημα σχεδόν εξαφανίζεται οπτικά ή δείχνει απλά σαν ένα διακοσμητικό πάνελ. Αυτό το προτέρημα κάνει την τέντα markilux 3300 ιδανική για καταστήματα που θέλουν να έχουν εντυπωσιακή εμφάνιση ή στεγάζονται σε κτίρια με ιδιαίτερο design.

Κάθετη τέντα markilux 790-710-Detail

Τέντα markilux 790

Το στοιχείο πλευρικής προστασίας markilux 790 είναι τέντα-σε-κασέτα που στερεώνεται κατακόρυφα στον τοίχο, σε στύλο ή δοκό ελεύθερου συστήματος σκίασης. Με τη βοήθεια μιας χειρολαβής, το ύφασμα σκίασης προεκτείνεται κάθετα σε σχέση με τον τοίχο, δημιουργώντας ένα κομψό κι όμορφο “τείχος προστασίας” από τον ήλιο όταν είναι χαμηλά, τον άνεμο, τη σκόνη και την περιέργεια των περαστικών. Το markilux 790 είναι “Το Διαχωριστικό” κι είναι απαραίτητο σε μεγάλες βεράντες κι αυλές, ενώ συμπληρώνει ιδανικά μια πέργκολα.