Τέντες - Πέργκολες - Συστήματα Σκίασης

Τέντες για παράθυρα

tenta parathira markilux 620

Τέντα για παράθυρα markilux 620 – 625 Tracfix

Το σύστημα κάθετης σκίασης markilux 620 είναι μια τέντα-σε-κασέτα, ειδικά σχεδιασμένη για τοποθέτηση σε παράθυρα και μεγάλα ανοίγματα. Καταργεί την ανάγκη για πατζούρια, συρόμενα ή κουρτίνες, γιατί προστατεύει από τον ήλιο, τον άνεμο, τη βροχή και τα αδιάκριτα βλέμματα ή επιτρέπει στον καθαρό αέρα και το φυσικό φως να πλημμυρίσουν το εσωτερικό, αφήνοντας ανεμπόδιστη τη θέα.

κάθετη τέντα για παράθυρα markilux 710

Κάθετη τέντα markilux 710 - 810

Το markilux 710 είναι ένα σύστημα κάθετης σκίασης ειδικά για παράθυρα, μια τέντα-σε-κασέτα με μέγιστες διαστάσεις της επιφάνειας σκίασης τα 5 μέτρα πλάτος και 3,5 μέτρα ύψος. Όσο απαραίτητο είναι ένα παράθυρο σε οποιοδήποτε χώρο, τόσο περισσότερο χρειάζεστε “Το Απαραίτητο” markilux 710, το σύστημα κάθετης σκίασης που προσφέρει θέα, φως και καθαρό αέρα αλλά και προστασία από τον ήλιο, τη βροχή, τα αδιάκριτα βλέμματα.

Κάθετη τέντα για παράθυρα markilux 720 – 820

Τέντα για παράθυρα markilux 720 - 820

Το σύστημα κάθετης σκίασης markilux 720/820 είναι μία τέντα-σε κασέτα ειδικά σχεδιασμένη για τοποθέτηση σε παράθυρα, που απλά σας εξασφαλίζει όλα όσα χρειάζεστε. Είναι “Το Έσω-Έξω” σύστημα που τοποθετείται εξωτερικά αλλά απολαμβάνετε τα πλεονεκτήματά του στο εσωτερικό του χώρου σας, μιας και σας εξασφαλίζει προστασία από τον έντονο ήλιο, τη σκόνη και τα αδιάκριτα μάτια.

tenta parathira markilux 830-710

Κάθετη τέντα για παράθυρα markilux 730 - 830

Το markilux 730/830 είναι σύστημα κάθετης σκίασης με βραχίονες, ιδανικό για παράθυρα, βεράντες αλλά και βιτρίνες καταστημάτων. Πρόκειται για τέντα-σε-κασέτα που προεκτείνεται, με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό το εμπρόσθιο προφίλ που είναι στερεωμένο σε δύο βραχίονες. Όταν το ύφασμα είναι προστατευμένο μέσα στη κασέτα, οι βραχίονες είναι σε κάθετη θέση.

tenta-markilux-750-710-Detail

Κάθετη τέντα για παράθυρα markilux 750 - 850

Το σύστημα κάθετης σκίασης markilux 750/850 είναι τέντα-σε-κασέτα με εξαιρετική σταθερότητα, υπέροχη εμφάνιση, άριστη λειτουργικότητα, ειδικά σχεδιασμένη για τοποθέτηση σε παράθυρα και μπαλκονόπορτες. Έχει όμως το προσωνύμιο “Το Ανοξείδωτο” γιατί το χαρακτηριστικό του που εντυπωσιάζει είναι οι ανοξείδωτες ράβδοι, που λειτουργούν ως πλευρικοί οδηγοί.

Κάθετη τέντα για παράθυρα markilux 776 – 876

Κάθετη τέντα για παράθυρα markilux 776 - 876

Το σύστημα κάθετης σκίασης markilux 776 / 876 χαρακτηρίζεται ως “Το Αποτελεσματικό” χάρις στο πανέξυπνο design, τις κομψές γραμμές και την απαράμιλλη λειτουργικότητά του. Είναι τέντα-σε-κασέτα που προσαρμόζεται σε κάθε είδους μεγάλα παράθυρα, μεγάλα ανοίγματα ακόμα και γυάλινες προσόψεις.