Έξυπνες Λύσεις

Σύστημα Πλευρικής Σκίασης markilux format lift

Το markilux format lift έχει μια βασική καινοτομία. Κάθε πάνελ έχει ένα πρόσθετο που “ανεβαίνει” κάθετα και προσθέτει ύψος. Αυτό το πρόσθετο μπορεί να είναι διάφανο ή να έχει ύφασμα σκίασης στο ίδιο ή σε διαφορετικό χρώμα. 

Tentomakedoniki

Το format lift έχει μέγιστο πλάτος 250 εκ., ύψος σε κλειστή θέση 100 εκ., και μέγιστο ύψος σε πλήρη ανάπτυξη 170 ή 190 εκ. Μέχρι και 4 στοιχεία μπορούν να τοποθετηθούν εν σειρά σε ευθεία ανάπτυξη ή και υπό γωνία.

Το markilux format lift είναι ιδανική λύση για κάθε εξωτερικό χώρο, συνδυάζει την απόλυτα πρακτική χρησιμότητα με την υψηλή αισθητική αξία. Δίνει τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις εστίασης να δημιουργήσουν εξωτερικά το ιδανικό, προστατευμένο  περιβάλλον για γαστρονομικές και γευστικές απολαύσεις. Ο χρωματισμός του πλαισίου προσαρμόζεται στην αισθητική του χώρου και το ύφασμα σκίασης μπορεί να προσθέτει χρώμα, να επιτρέπει τη θέα ή να ενισχύει το branding, αν  έχει το logo της επιχείρησης.

markilux format lift 2
markilux format lift 4

Karantonas

Δυνατότητες και στοιχεία

 • Συνδυάζεται ή εφαρμόζεται σταθερά σε άλλα συστήματα σκίασης markilux, τέντες και πέργκολες
 • Ιδανικό για χρήση σε υπαίθριους χώρους εστίασης
 • Έξυπνο διαχωριστικό που εξοικονομεί χώρο
 • Εξασφαλίζει την ιδιωτικότητα και την εξαιρετική προστασία από τον άνεμο και τη σκόνη.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

 • Κάθετα εκτεινόμενο πλαίσιο αλουμινίου με άριστα τεντωμένο ύφασμα ή με διάφανο παράθυρο
 • Μέγιστο ύψος σε πλήρη ανάπτυξη 170 ή 190 εκ., ύψος σε κλειστή θέση 100 εκ., μέγιστο πλάτος 250 εκ.
 • Δυνατότητα τοποθέτησης έως 4 στοιχείων εν σειρά ή σε γωνία.
 • Πανεύκολη τοποθέτηση, μετακίνηση κι ευθυγράμμιση
Σας ενδιαφέρει;! Στείλτε μας μήνυμα!

* Δεν κάνουμε spam 🙂

Τέντες - Πέργκολες - Συστήματα Σκίασης

Σύστημα Πλευρικής Σκίασης markilux format lift

Tentomakedoniki

Μερικές φορές, η ιδανική λύση σκίασης πρέπει “να πατάει στα πόδια της”. Όπως το markilux format, το μεγαλειωδώς εύχρηστο σύστημα πλευρικής προστασίας από τον ήλιο, τον άνεμο και τα αδιάκριτα βλέμματα.

Στη βασική εκδοχή του, το markilux format είναι μια τέντα-σε-πλαίσιο αλουμινίου που μπορεί να αποτελεί ένα αυτόνομο στοιχείο με στύλους στερέωσης σε θεμέλιο μπετόν. Επίσης, μπορεί να στερεωθεί μεταξύ κάθετων δοκών μέσω του προφίλ αλουμινίου ή βάσεων στερέωσης κι ακόμα να ενσωματωθεί σε ένα υφιστάμενο σύστημα σκίασης markilux.  Σε κάθε περίπτωση, το ύφασμα σκίασης είναι πάντα άριστα τεντωμένο, χάρις σε ένα πρωτοποριακό σύστημα στερέωσης που έχει δημιουργήσει και κατοχυρώσει η markilux. Κάθε στοιχείο έχει μέγιστες διαστάσεις 300 Χ 250 εκ. και μπορούν να τοποθετηθούν εν σειρά όσα θέλετε, σχηματίζοντας ακόμα και γωνία.

Στο markilux format slide, μέχρι και 5 πλαίσια αλουμινίου με στερεωμένο ύφασμα σκίασης είναι τοποθετημένα επάλληλα σε βάση με ατσάλινους οδηγούς, και δημιουργούν μια επιφάνεια με πλάτος έως 6 μέτρα. Η κίνησή τους γίνεται πολύ ομαλά, πολύ εύκολα και με ελάχιστο θόρυβο.

Σε κοινές βεράντες ή μπαλκόνια, το markilux format slide σας εξασφαλίζει την ηρεμία σας ή την επικοινωνία με τους διπλανούς σας, κι είναι τέλεια λύση για να συμπληρώσει μια στεγασμένη θέση πάρκινγκ, προστατεύοντας το αυτοκίνητο από τον άνεμο, τον ήλιο και τη σκόνη.  Ακόμα, το markilux format slide είναι τέλειο μέσο διαρρύθμισης εσωτερικών ή εξωτερικών χώρων. Η πάνω πλευρά μπορεί να στερεωθεί σε οδηγό στην οροφή ή σε οριζόντιο δοκό, δημιουργώντας έναν κινούμενο, κομψό και λειτουργικό “τοίχο”, με πλάτος έως 6 μέτρα.

Το markilux format, είτε σταθερό είτε slide, ενσωματώνεται άψογα στο markilux markant ή σε οποιοδήποτε σύστημα τύπου βιοκλιματικής πέργκολας. Τέλος, η τριγωνική εκδοχή, με μέγιστες διαστάσεις 600Χ150 εκ, συμπληρώνει ιδανικά τα πλαϊνά κενά στη markilux pergola και τη  markilux construct.

Karantonas

Δυνατότητες και στοιχεία

 • Made-to-measure
 • Μέγιστες διαστάσεις 300Χ250 εκατοστά (ΠλάτοςΧΎψος)
 • Τριγωνικά στοιχεία με μέγιστες διαστάσεις 600Χ150 εκατοστά (ΠλάτοςΧΎψος)
 • Στο format slide μέχρι 5 πλαίσια συνυπάρχουν, με μέγιστο πλάτος 6 μέτρα
 • 7 standard χρώματα σκελετού, αλλά κι όλες οι RAL αποχρώσεις
 • Πολλές επιλογές για ύφασμα, από όλες τις συλλογές markilux, εκτός των αδιάβροχων.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

 • Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο
 • Το ύφασμα παραμένει τεντωμένο χάρις σε κατοχυρωμένο σύστημα στερέωσης
 • Πολλά markilux format μπορούν να τοποθετηθούν εν σειρά, ακόμα και σε γωνία
 • Στο format slide τα επάλληλα πλαίσια στερεώνονται σε βάση με ατσάλινους οδηγούς
Σας ενδιαφέρει;! Στείλτε μας μήνυμα!

* Δεν κάνουμε spam 🙂