Τέντες

Tentomakedoniki Karantonas

Τέντες τύπου Κασέτας

Οι τέντες σε κασέτα διπλώνονται εντελώς μέσα σε μία θήκη, την κασέτα, η οποία είναι στερεωμένη σε τοίχο ή προσαρμοσμένη σε πέργκολα. Η κασέτα είναι ένα κομψό κουτί που έχει το ίδιο πλάτος με τις τέντες σας, αλλά πολύ μικρό ύψος και βάθος.

Ξεδιπλώνονται χειροκίνητα ή με μοτέρ, ταχύτατα και σχεδόν αθόρυβα, κι είναι άψογα στερεωμένες στους πλαϊνούς οδηγούς ή τους αναδιπλούμενους βραχίονες.

Δείτε περισσότερα…

Τέντες τύπου Ημικασέτας

Οι τέντες σε ημικασέτα “μαζεύονται” μέσα σε κασέτα, αφήνοντας όμως απέξω το κάτω αντίβαρο. Έτσι, ένα μέρος από τις τέντες είναι πάντα ορατό. Η επιλογή ανάμεσα σε τέντες τύπου κασέτας και τέντες τύπου ημικασέτας είναι συνήθως θέμα αισθητικής και προβλεπόμενης χρήσης για τις τέντες σας.

Δείτε περισσότερα…

Ανοικτού τύπου

Οι τέντες ανοικτού τύπου έχουν μηχανισμό που μαζεύει το ύφασμα σκίασης αλλά αυτό παραμένει εκτεθειμένο κι ορατό. Αποτελούν καλή επιλογή για μικρούς χώρους ή όταν είναι στερεωμένες σε πέργκολα ή σε δοκούς, κι έχουν μικρότερο κόστος.

Δείτε περισσότερα…

Για παράθυρα / ανοίγματα

Οι τέντες για παράθυρα και μεγάλα ανοίγματα στερεώνονται στον τοίχο ή κάτω από περβάζι, είτε εσωτερικά είτε εξωτερικά. Ανοιγοκλείνουν κάθετα κι έτσι οι τέντες προσφέρουν καλύτερη διαχείριση του φωτός και μεγαλύτερη ευκολία, σε σχέση με άλλα συστήματα κάλυψης.

Οι τέντες για παράθυρα προσαρμόζονται ακριβώς στις διαστάσεις που πρέπει κι έχουν εξαιρετική αντοχή και λειτουργικότητα.

Δείτε περισσότερα…

Για αίθρια

Οι τέντες για αίθρια είναι συχνά ένα συνδυασμός από συστήματα, ανάλογα με τις διαστάσεις, το σχήμα και τη χρήση του αίθριου χώρου. Χωρίς να καταργούν τη λογική ύπαρξης ενός αίθριου χώρου, οι τέντες προσθέτουν σκίαση και προστασία από τις καιρικές συνθήκες.

Σε αίθρια με γυάλινη οροφή, οι τέντες συχνά αναδεικνύουν ακόμα περισσότερο το σχεδιασμό του αιθρίου καθώς, όταν ανοιγοκλείνουν, τραβούν την προσοχή στην οροφή.

Δείτε περισσότερα…

Για ανοικτούς χώρους

Υπάρχουν τέντες που είναι ελαφριές κι εύκολα μεταφερόμενες, ειδικά για ανοικτούς χώρους. Υπάρχουν τέντες που στερεώνονται σταθερά σε ανοικτούς χώρους, π.χ. δίπλα στην πισίνα, όπως η ασύγκριτη Planet της markilux.

Δείτε περισσότερα…

Τέντες για το σπίτι σας

Διαμέρισμα στην πόλη, μονοκατοικία με μεγάλο ή μικρότερο κήπο, εξοχικό.

Τέντες για το κατάστημα, γραφείο, επιχείρηση

Για τα εμπορικά και κάθε είδους καταστήματα, οι τέντες έχουν ιδιαίτερα πλεονεκτήματα.

Τέντες σε χώρους εστίασης

Café, restaurant κι εστιατόρια, ταχυφαγεία και μεζεδοπωλεία με εξωτερικούς χώρους.

Τέντα markilux MX-3

Πώς να επιλέξετε τέντες

Για να εξασφαλίσετε τις ιδανικές τέντες, η επιλογή έχει τρία βήματα.

  • Πρώτον, επιλέγετε συνεργάτη, ο οποίος να έχει τις συνεργασίες και την εμπειρία σε τέντες και κάθε είδους συστήματα σκίασης.
  • Δεύτερον επιλέγετε τέντες, ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου και τις επιθυμίες σας.
  • Τρίτον, επιλέγετε για τις τέντες το ύφασμα σκίασης και τα όποια πρόσθετα – αυτοματισμούς, φωτισμό LED, θερμάστρες

Η επιλογή συνεργάτη είναι σχετικά εύκολη. Μπορεί να υπάρχουν πολλοί που να ασχολούνται με τις τέντες, αλλά γίνονται ελάχιστοι όταν σκεφτείτε ότι οι τέντες είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση. Ένα σύστημα σκίασης είναι μια αγορά με μεγάλο κόστος και μεγάλη διάρκεια ζωής, από την οποία έχετε μεγάλες προσδοκίες.

 H ΤΕΝΤΟΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ KARANTONAS έχει μία εγγυημένα αποτελεσματική μεθοδολογία για να επιλέξετε τέντες..

Στο σπίτι, το εξοχικό, το γραφείο ή την επιχείρηση, η μία και μόνο ιδανική λύση σκίασης καθορίζεται από το χώρο και τη δραστηριότητα που φιλοξενεί. Μελετάμε την έκταση και τη διαμόρφωση του χώρου, τον προσανατολισμό και τη ροή του αέρα, τη σχετική θέση με το κτίσμα… Αλλά και ποιες ώρες θέλετε να απολαμβάνετε αυτό το χώρο, πόση άνεση, λειτουργικότητα κι ευκολία απαιτείται. Έτσι, η πρότασή μας για τέντες είναι πάντα έξυπνη, πρακτική, οικονομικά συμβατή. Κι η εγγυημένα άριστη τοποθέτηση εξασφαλίζει τέλεια αποτελέσματα. Κάθε φορά, σε κάθε χώρο…

Ενδιαφέρεστε για τεντα;!

Ενδιαφέρεστε για τεντα;!

Ενδιαφέρεστε για τεντα;!