Δείχνουμε ποιοι είμαστε

Η νέα Εταιρική Ταυτότητα της ΤΕΝΤΟΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΚΑΡΑΝΤΩΝΑΣ αρέσει πολύ σε όλους. Το πιο σημαντικό είναι ότι αρέσει για τους σωστούς λόγους, γιατί είναι σωστά σχεδιασμένο και γιατί αναδεικνύει όλα τα στοιχεία της εταιρείας μας.

Η εταιρική ταυτότητα μιας επιχείρησης – όνομα, σήμα, περιγραφή δραστηριότητας, σύνθημα – πρέπει να περιέχει, έστω και συμβολικά, όλες τις αξίες και τα στοιχεία διαφοροποίησης της επιχείρησης. Ο σωστός σχεδιασμός της Εταιρικής Ταυτότητας είναι μια ιδιαίτερα απαιτητική διαδικασία. Στην περίπτωσή μας, το τελικό αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό, με τα κριτήρια της αποτελεσματικής επικοινωνίας.

Το όνομά μας φαίνεται καθαρά και διαβάζεται εύκολα στα Ελληνικά και τα Αγγλικά.

Ο τρόπος γραφής του είναι απόλυτα συμβατός με τα χαρακτηριστικά και τα πλεονεκτήματα της εταιρείας. Δείχνουν δυναμισμό, αισθητική άποψη, ισορροπία μεταξύ κλασικού και μοντέρνου. Κι ακόμα, υπονοούν ταχύτητα, σταθερότητα, εξέλιξη.

Η αρχική μας επωνυμία ΤΕΝΤΟΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ είναι εκεί, είναι η ιστορία μας και βρίσκεται ψηλά, δηλώνοντας τη συνέχεια και την εξέλιξη της εταιρείας. Το όνομά μας είναι κεντρικό στοιχείο, ακριβώς γιατί είμαστε μια επιχείρηση με όλες τις αξίες της οικογενειακής επιχείρησης αλλά και γιατί η σχέση μας με τον πελάτη μας είναι προσωπική κι αφορά στο καλό μας όνομα, την εταιρική μας φήμη.

Το σήμα μας απεικονίζει με μεγάλη σαφήνεια μια ολόκληρη ιστορία. «Το δικό σας σπίτι, το δικό σας σύστημα σκίασης είναι ξεχωριστό». Το σήμα και το όνομα ΤΕΝΤΟΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ μαζί, δηλώνουν ότι ασχολούμαστε με τη σκίαση.

Η αναφορά στη μεγάλη μας ιστορία δείχνει ότι έχουμε παράδοση στην πρωτοπορία, εμπειρία, συνέχεια κι αποτελεί μια έμμεση αλλά πειστική απόδειξη ότι κάνουμε καλά τη δουλειά μας.

Τα χρώματα είναι προσεκτικά επιλεγμένα, με μοντέρνα αντίληψη κι αισθητική ισορροπία.

Το πιο σημαντικό στοιχείο είναι ότι η νέα ταυτότητά μας «αφηγείται» μια πραγματική ιστορία, χωρίς να προσπαθεί να εντυπωσιάσει.