Συνεργασία με την κορυφαία στη σκίαση markilux

Η ΤΕΝΤΟΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΚΑΡΑΝΤΩΝΑΣ είναι ο μοναδικός εξουσιοδοτημένος συνεργάτης markilux σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα. Αυτό το γεγονός αναδεικνύει την αμοιβαία εκτίμηση που είναι απαραίτητη σε κάθε συνεργασία, η οποία αναβαθμίζεται και συνεχίζεται, ακόμα πιο δυναμικά.

Η markilux είναι η κορυφαία στη σκίαση γερμανική εταιρεία, με made-to-measure συστήματα σκίασης για κάθε χώρο και κάθε χρήση. Τα πολυβραβευμένα συστήματά της είναι 100% made in Germany,  έχουν ασύγκριτη ποιότητα κι αντοχή, και διακρίνονται για τις καινοτομίες, την πρωτοπορία και το design τους.

Η ΤΕΝΤΟΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΚΑΡΑΝΤΩΝΑΣ συμπληρώνει 60 χρόνια πρωτοπορίας. Από τη πρώτη ημέρα και πάντα, συνδυάζει ιδανικά την ποιότητα και την αξιοπιστία με την άριστη εφαρμογή και την άψογη εξυπηρέτηση. 

Η κορυφαία γερμανική εταιρεία markilux έχει πολύ υψηλές και συγκεκριμένες απαιτήσεις από τους συνεργάτες της, που πρέπει να διασφαλίζουν την άριστη τοποθέτηση των συστημάτων σκίασης. Η ΤΕΝΤΟΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΚΑΡΑΝΤΩΝΑΣ με την εμπειρία, τα μόνιμα συνεργεία και το καλό της όνομα προσθέτει αξία στα κορυφαία συστήματα σκίασης markilux και έχει την ιδανική λύση σκίασης για κάθε χώρο, για κάθε χρήση.

Αξίζετε το καλύτερο, γι’ αυτό αξίζει να γνωρίσετε τη markilux. 

Η markilux  κυριαρχεί σε κάθε σύγκριση. Ασχολείται αποκλειστικά με τη σκίαση κι έχει τον έλεγχο από την αρχική σχεδίαση μέχρι την τελική φάση της παραγωγής. Εφαρμόζει στην πράξη την προηγμένη Open SPACE TECHNOLOGY που ενσωματώνει στα συστήματα σκίασης πρακτικές καινοτομίες. Γνωστοί σχεδιαστές ασχολούνται με το βιομηχανικό design, διαμορφώνοντας υφάσματα και τα μηχανικά  μέρη,  αποκλειστικά για τη markilux . Κάθε σύστημα είναι Made-To-Measure, κατασκευάζεται ακριβώς στις διαστάσεις του χώρου σας

Η markilux είναι κορυφαία από όλες τις απόψεις. Το εργοστάσιο της είναι το μοναδικό που κατασκευάζει τους σκελετούς αλλά και τα τεντόπανα. Τα συστήματα markilux έχουν διακριθεί και συνεχίζουν να διακρίνονται με πολλά αναγνωρισμένα βραβεία design. Διαθέτει προϊόντα σε περισσότερες από 40 χώρες, από τον Αρκτικό Κύκλο μέχρι τον Ισημερινό.